Wil jij niet te laat zijn voor jouw droomhuis of er later achter komen dat er gebreken zijn die je zelf had moeten zien?
Samen met ons doe je geen miskoop met standaard 2 deskundigen aan jouw zijde

betrokken, slagvaardig en professioneel

 

Aankoopmakelaar Zoetermeer

 

Beste Aankoopmakelaar Zoetermeer, maar elders kantoorhoudend!

Onze aankoopmakelaar is goed op de hoogte in Zoetermeer en omgeving omdat  hij een aantal jaren als makelaar in Den Haag/ Zoetermeer werkzaam is geweest. Dit geeft ons een voorsprong op andere aankoopmakelaars!  Aankoopmakelaars met een vaste courtage of gevestigd in dezelfde plaats zouden jou namelijk wel eens duur kunnen komen te staan. Het is vaak handje klap met collega makelaars want de volgende keer zijn de rollen vaak weer omgedraaid. Wij hebben geen belang om te verkoopmakelaars of diens klanten tevreden te houden en zullen voor jou tot de bodemprijs onderhandelen met de inzet van het bij ons aanwezige netwerk.

 

Aankoopmakelaar Zoetermeer No cure No pay

Wij hebben reeds veel huizenkopers mogen bijstaan als aankoopmakelaar in Zoetermeer en zijn jou ook graag van dienst op een No cure= No Pay basis.  Wij hanteren  transparante werkwijze, waarbij wij te alle tijden tot de laagste koopsom voor jou zullen bereiken.  En ook al zit ons werk er grotendeels op en gaat de  hypotheek  uiteindelijk niet door, ook dan zullen wij jou geen kosten in rekening brengen. Alleen de doorbelaste  kosten van de eventuele uitgevoerde bouwkundige keuring  zullen wij aan jou doorbelasten.

 

 

Wat moet je doen als er (verborgen) gebreken boven water komen?

Onze Aankoopmakelaar is bouwtechnisch goed onderlegd en kan de eerstelijns gebreken vaak goed in kaart brengen. Omdat wij het belangrijk vinden de kans dat je een miskoop begaat tot een absoluut minimum beperken wordt laten wij op onze kosten een bouwkundige keuring uitgevoerd. Dit is onderdeel van de aangeboden dienstverlening en deze meeloopkeuring wordt doorgaans pas na de koop uitgevoerd. Dit gebeurt naderhand omdat het anders de onderhandeling niet ten goede komt en je binnen de 3 dagen wettelijke bedenktijd de koop alsnog kan ontbinden, mocht het tegenvallen.  Mocht dit in een later stadium alsnog boven water komen dan zullen wij jou adviseren hoe hier adequaat mee om te gaan.

 

Hoe kan ik mij het beste opstellen als ik een woning bezoek?

Makelaars zijn handige verkopers, bij het (2e) bezoek spelen zij vaak in op je gevoel. Zodra je een woning leuk vindt, laten ze jou merken dat jij niet de enige geïnteresseerde bent, waardoor je meer bereid bent te betalen dan je eigenlijk van plan was. Het is daarom het beste om je neutraal op te stellen, niet te enthousiast te doen maar ook de woning niet af te kraken. ‘’Je bekijkt een aantal huizen” en zegt uiteraard niks over binnen welke periode je op zoek bent naar een huis! Als jij je zo opstelt kunnen wij het onderste uit de pan halen en kunnen wij doen waar wij goed in zijn, onderhandelen tot de bodemprijs! Dit altijd met onze eerlijke onderbouwde mening en persoonlijke deskundige begeleiding van A tot Z.

 

Tarief afhankelijk van onze prestatie

Wij rekenen voor het gehele aankoopproces geen vast tarief of percentage van de aankoopprijs zoals veel makelaars, maar werken met een zogenaamde winstverdeling.

Afhankelijk van het pakket dat je bij afneemt betaal je een basisbedrag (pakket 1 € 400,– of pakket 2 € 525,–) plus een percentage van wat wij van de gestelde vraagprijs afkrijgen. Op deze manier gaan wij pas verdienen als wij meetbare resultaten voor jou hebben behaald.

Voor elke € 1.000 die wij van de vraagprijs afhalen rekenen wij 10% ( € 100,–) aan prestatietarief . De rest van de onderhandelingswinst komt jou toe. Krijgen wij in de onderhandelingen meer dan €30.000,– van de vraagprijs af dan daalt onze prestatietarief vanaf dat bedrag naar 5%. Wij zullen uiteraard professioneel tot de bodemprijs onderhandelen zonder dat deze vastlopen.

Onderhandelen over een woning is anders dan afdingen op bijvoorbeeld een auto. Je dient de gebruiken en de regels te kennen en vooral veel ervaring in vastgoed en onderhandelen te hebben om het beste resultaat te behalen.

 

Een rekenvoorbeeld

Aankoop makelaar vergelijken Gemiddelde kosten makelaar X
Vraagprijs woning €189.000,-
Koopsom na onderhandelingen €170.000,-
Onderhandelings resultaat €19.000,-
Prestatietarief (10% over €319.000,-) €1.900,-
Vaste kosten €525,-
Totale kosten aankoopmakelaar (ex. BTW) €2.425,-

De rest: €16.575,- (inclusief een bouwkundige inspectie) is jouw volle winst!

 

Ervaringen van anderen

Denk je eraan een aankoopmakelaar in de arm te nemen, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op voor een nadere uitleg. Laten we eens gezellig een kopje koffie drinken en ik overtuig je misschien van mijn meerwaarde. Of kijk eerst eens wat anderen over ons te zeggen hebben..

 

Aankoopmakelaar in Zoetermeer recensies

De Bodemprijsaankoopmakelaar is goed bereikbaar! Wij zijn een modern kantoor die altijd klaar staat voor haar klanten. Email, mobiel en vaak Whatsapp laat zich niet beperken tot kantoortijden. Veelal volgt er een reactie binnen een half uur.

Wij hebben een ontspannen en laagdrempelig contact met klanten, vinden ons werk en de omgang met mensen erg leuk en dat merk je!

Graag tot ziens!

Ontdek de bodemprijs          Meer informatie