Wil jij niet te laat zijn voor jouw droomhuis of er later achter komen dat er gebreken zijn die je zelf had moeten zien?
Samen met ons doe je geen miskoop met standaard 2 deskundigen aan jouw zijde

betrokken, slagvaardig en professioneel

 

Aankoopmakelaar Dordrecht

 

De beste Aankoopmakelaar in Dordrecht voor de laagste prijs…

Als je het meest van de vraagprijs af wilt krijgen, neem dan bij voorkeur een deskundige net buiten Dordrecht gevestigd in de arm. Het is namelijk van cruciaal belang een aankoopmakelaar in de arm nemen die geen relatie heeft met de verkoopmakelaar.  Wij zijn als aankoopmakelaar in Dordrecht uitstekend op de hoogte in de regio Drechtsteden, zonder een directe relatie met de verkoopmakelaars te hebben. Wij hoeven deze adviseur van de verkoper daarom niet tevreden te houden en kunnen daarom voor jou tot de bodemprijs onderhandelen. En alleen als je deze koopsom laag genoeg vindt koop je de woning aan.

 

Hoeveel moet ik bieden op een woning?

Als aankoopmakelaar Dordrecht en omstreken kan ik verklappen dat dit bij gewilde huizen onder andere afhangt van de moment dat je een bieding doet. Staat de woning nog niet op Funda dan kunnen wij vaak in onderhandeling treden met de verkoopmakelaar en hoef je doorgaans minder te betalen dan dat dit middels een inschrijvingsprocedure zal verlopen. Je zal dan namelijk direct het achterste van je tong moeten laten zien en de verkopers zien de hoeveelheid animo voor hun huis waardoor de prijs wordt opgedreven.  Wij zullen jou informeren over de waarde van jouw droomhuis en het bedrag dat geboden moet worden, zodat je niet meer betaalt dan absoluut noodzakelijk is.

 

 

Waarom worden huizen soms direct ‘verkocht onder voorbehoud’ aangeboden op Funda?

Soms worden woningen verkocht, voordat deze bekend zijn bij het grote publiek. Het netwerk van de  aankoopmakelaar in Dordrecht is hierbij vaak de oorzaak. Linkedin groepjes van aankoopmakelaars bijvoorbeeld, met de voorinformatie dat een bepaalde woning  te koop komt, geeft ons deze essentiële voorsprong.

 

Maak ik kosten als ik het huis niet koop of als de financiering niet rondkomt?

Wij hebben veel tijd in jou gestoken en onze taak zit er grotendeels op als de koopovereenkomst door jou  ondertekend is. Maar krijg jij uiteindelijk de hypotheek niet rond, wat helaas nog wel eens voorkomt, dan zullen wij onze nota intrekken en word jij niet met vervelende kosten geconfronteerd. Wij werken ècht op basis van No cure = No pay, waarbij je de uiteindelijke factuur pas bij de notaris hoeft te voldoen. Dit wordt erg gewaardeerd door onze klanten! Wist je dat zij ons een  gemiddeld rapportcijfer geven  van 9,3?

 

Tarief afhankelijk van onze prestatie

Wij rekenen voor het gehele aankoopproces geen vast tarief of percentage van de aankoopprijs zoals veel makelaars, maar werken met een zogenaamde winstverdeling.

Afhankelijk van het pakket dat je bij afneemt betaal je een basisbedrag (pakket 1 € 400,– of  pakket 2 € 525,–) plus een percentage van wat wij van de gestelde vraagprijs afkrijgen. Op deze manier gaan wij pas verdienen als wij meetbare resultaten voor jou hebben behaald.

Voor elke € 1.000 die wij van de vraagprijs afhalen rekenen wij 10% ( € 100,–) aan prestatietarief . De rest van de onderhandelingswinst komt jou toe. Krijgen wij in de onderhandelingen meer dan €30.000,– van de vraagprijs af dan daalt onze prestatietarief vanaf dat bedrag naar 5%. Wij zullen uiteraard professioneel tot de bodemprijs onderhandelen zonder dat deze vastlopen.

Onderhandelen over een woning is anders dan afdingen op bijvoorbeeld een auto. Je dient de gebruiken en de regels te kennen en vooral veel ervaring in vastgoed en onderhandelen te hebben om het beste resultaat te behalen.

 

Een rekenvoorbeeld

Aankoop makelaar vergelijken Gemiddelde kosten makelaar X
Vraagprijs woning €189.000,-
Koopsom na onderhandelingen €170.000,-
Onderhandelings resultaat €19.000,-
Prestatietarief (10% over €319.000,-) €1.900,-
Vaste kosten €525,-
Totale kosten aankoopmakelaar (ex. BTW) €2.425,-

De rest: €16.575,- (inclusief een bouwkundige inspectie) is jouw volle winst!

 

Persoonlijk contact

De Bodemprijsaankoopmakelaar Dordrecht is goed bereikbaar! Wij zijn een modern kantoor die altijd klaar staat voor haar klanten. Email, mobiel en vaak  Whatsapp laat zich niet beperken tot kantoortijden. Veelal volgt er een reactie binnen een half uur. Wij hebben een ontspannen en laagdrempelig contact met klanten, vinden ons werk en de omgang met mensen erg leuk en dat merk je!

 

Ervaringen aankoopmakelaar Dordrecht

Denk je eraan een aankoopmakelaar in de arm te nemen, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op voor een nadere uitleg. Laten we eens gezellig een kopje koffie drinken en ik overtuig je misschien van mijn meerwaarde. Wij krijgen een gemiddelde klantwaardering van 9,3/10* en daar zijn wij trots op!

Graag tot ziens!

Ontdek de bodemprijs          Meer informatie